Het duo Toos&Roos, dat de marktbezoekers zal verrassen, flankeert hier de marktmanager Henk Jan Freriks. Foto: Frank Vinkenvleugel
Het duo Toos&Roos, dat de marktbezoekers zal verrassen, flankeert hier de marktmanager Henk Jan Freriks. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

Markt Dinxperlo komt met mooie najaarsacties

DINXPERLO - Met gepaste trots presenteert marktmanager Henk Jan Freriks namens de marktkooplui van de warenmarkt in Dinxperlo het najaarsactiviteitenprogramma .Met onder andere een actie waarbij iedereen uit Dinxperwick en omgeving mee kan doen en een goed gevulde boodschappentas kan winnen.

Door Waltraud Wensink

In november is de aftrap van deze najaarsactiviteiten. Niet voor niets heeft Markt Dinxperlo de titel van Beste Markt van Nederland. Dat deze titel is binnengehaald wil niet zeggen dat ze nu op hun lauweren rusten. Integendeel, constant wordt er gekeken hoe de markt in Dinxperlo zo aantrekkelijk mogelijk blijft voor iedereen.

Boodschappentas
Henk Jan Freriks: "De hele maand november kan iedereen een bon invullen en inleveren bij De Notenspecialist op de markt. Je maakt dan kans op een goed gevulde boodschappentas ter waarde van 50 euro. Wekelijks worden er drie winnaars uit alle ingeleverde briefjes getrokken. We hebben deze actie al eerder gehouden; er zijn al heel wat mensen met een volle boodschappentas blij gemaakt. De tas is gevuld met artikelen van de marktkooplui en zeker de moeite waard. De bonnen om aan deze actie mee te doen vindt u vanaf 5 november vier weken achterelkaar in deze krant, die dan met als naam De Band bij u op de deurmat valt."

Sinterklaas op de Markt
Daarnaast zijn er ook een aantal wederkerende acties zoals bijvoorbeeld de snertactie, muzikale activiteiten, chocomelkactie en aan het eind van het jaar een oliebollenactie. Freriks:" We gaan dit jaar ook de Sint met zijn pieten verwelkomen op de markt. Op 29 november zal hij samen met de pieten worden onthaald, onder begeleiding van de drumband. De Sint wordt in zijn 'fluistermobiel' verwacht rond 16:30 uur."

Kerstsfeer
Freriks: "Als we richting de feestdagen gaan, hebben we de oliebollenactie. En natuurlijk houden we rekening gehouden met de komst van de kerstman. In coproductie van Markt Dinxperlo en het OndernemersFonds Dinxperlo zorgen we voor kerstsfeer in het centrum, met gezellige kerstmuziek, onder andere met medewerking van DinxperFM. En de schaatsbaan wordt vast ook weer een publiekstrekker."

Nagenoeg iedere vrijdag valt er op de Dinxperlose markt genoeg te beleven. Op zaterdag 14 december is er een kerstmarkt, mede georganiseerd door de Markt Dinxperlo. Informatie hierover en over de andere activiteiten is te vinden op facebookpagina van de Markt Dinxperlo.