The Nits. Foto: PR
The Nits. Foto: PR Foto:

NITS in Ulft

ULFT - Al 45 jaar de meest ongrijpbare band van Nederland. Met een ontzagwekkend oeuvre en nog steeds een kinderlijke nieuwsgierigheid. Immer onderweg tussen Athene en Helsinki met concerten vol dynamiek, humor, virtuositeit en een diepe Europese melancholie, alles met een stijlvolle veelzijdigheid. Een krachtige uitbreiding daarvan ontstond door de samenwerking met Scapino ballet in "TING", waarvan ook alle voorstellingen in de reprise in 2018 uitverkochten. De ontdekkingsreis zet zich voort op de podia van de Nederlandse theaters. Nieuwe songs krijgen hun debuut, de band zoekt en vindt. Muziek uit vorige albums vinden hun plek in de setlijst, krijgen daardoor een andere kleur.

Informatie
De voorstelling Nits vindt plaats op zaterdag 7 december in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Aanvang 20:00 uur. Kaarten zijn voor €24,25 verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark - Hutteweg 24, Ulft, telefonisch via 0315-200 150 of via de website (www.dru-industriepark.nl).


Filmhuis DRU Industriepark presenteert 'Le Grand Bain'

ULFT - Het Filmhuis van het DRU Industriepark presenteert op woensdag 11 december de Franse komische sportfilm 'Le Grand Bain' uit 2018. De film werd geregisseerd door Gilles Lellouche. In de hoofdrollen Mathieu Amalric, Benoît Poelvoorde en Virginie Efira.

In het gemeentelijk zwembad trainen Bertrand, Marcus, Simon, Laurent, Thierry en anderen onder het gezag van Delphine. Samen voelen ze zich vrij en nuttig. Ze gooien al hun energie in een discipline die voorheen eigendom was van vrouwen, namelijk het synchroonzwemmen. Deze uitdaging zal hen in staat stellen om de zin in het leven weer terug te vinden.
Het Filmhuis in Ulft heeft veel voordelen boven andere: goed bereikbaar, gratis en dichtbij parkeren, heerlijke stoelen (in de theaterzaal), digitale projectie en na afloop gezellig borrelen en nakletsen in het gezellige grand café Het Schaftlokaal.
'Le Grand Bain', woensdag 11 december, 20.00 tot 22.02 uur - Rabobankzaal in het Portiersgebouw van het DRU Industriepark, Hutteweg 24, Ulft (vanaf 16 jaar). Zaal open: 19.45 uur.
Een kaartje kost 6,25 euro aan de balie èn voor zeven euro inclusief online bestelkosten, via de website dru-industriepark.nl of telefoon 0315-200150.
Ruim drie weken later, op zondag 29 december, wordt de film 'The Wife' vertoond.

Een scène uit de film. Foto: PR