Willy geflankeerd door fysiotherapeur Richard en verpleeghuisarts Jan (rechts), die veel voor haar hebben betekend. Foto: Frank Vinkenvleugel
Willy geflankeerd door fysiotherapeur Richard en verpleeghuisarts Jan (rechts), die veel voor haar hebben betekend. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

Drukbezochte boekpresentatie Willy Wienholts

BREEDENBROEK - Heel veel belangstelling was er vorige week vrijdagavond bij Koenders voor de presentatie van het nieuwste boek, 'Op één been kun je niet staan', van Willy Wienholts. Zij ging in vogelvlucht langs de gebeurtenissen die tot dit nieuwste boek leidden. Prachtige woorden waren er van Bouwe, die de correcties heeft gedaan, en van Jan, arts en Richard, therapeut. Willy heeft aan deze beide zorgverleners veel te danken en aan hen werden de eerste exemplaren uitgereikt. Maar niet nadat de heren hun bewondering hadden uitgesproken over Willy's enorme strijdlust en doorzettingsvermogen. Daarna was de mogelijkheid om boeken te kopen. Maar eerst werden de bezoekers ingelicht over Willy's nieuwste sport: geen voetbal of volleybal, maar bitterbal! Het nieuwste boek,maar ook de eerste twee delen van de serie, zijn te koop via www.deboekenvanwilly.nl .

Velen kwamen naar zaal Koenders om de boekpresentatie bij te wonen. Foto: Frank Vinkenvleugel