Rabobank Graafschap trotse partner van De Rondkomers

Rabobank Graafschap trotse partner van De Rondkomers

REGIO - Per 1 december is Rabobank Graafschap trotse partner van De Rondkomers. Rabobank Graafschap vindt het erg belangrijk om als maatschappelijk partner deze rol te vervullen.

De Rondkomers is een samenwerking tussen Buurtplein, gemeente Doetinchem, Platform Armoedebestrijding Doetinchem, Laborijn, UWV en Rabobank Graafschap. Samen streven zij naar zo min mogelijk financiële zorgen voor alle Doetinchemmers. Ook willen zij het taboe op financiële zorgen doorbreken en meer mensen in beweging krijgen en eerder helpen.
Iedereen kan door onbeheersbare factoren en veranderende omstandigheden in structurele geldproblemen komen, met alle gevolgen van dien. Door middel van verschillende uiteenlopende activiteiten stimuleren De Rondkomers iedereen om met vragen of zorgen over hun financiële plaatje te komen.
De missie van Rabobank Graafschap is Growing a better world together. Hiermee leveren zij een substantiële bijdrage aan het welzijn en de welvaart in Nederland. Rabobank Graafschap gelooft dat als zij haar netwerk, kennis en kapitaal verbinden aan dat van andere partners, zij mensen in beweging krijgen.