Afbeelding: AFM
Afbeelding: AFM

AFM Hulp Week 2020

AALTEN - De start van de vijfde editie van de AFM Hulp Week komt met rasse schreden dichterbij. Donderdag 17 december zal om 12.00 uur het startschot gegeven worden en na 88 uur radio maken voor een goed doel, komt het op woensdag 23 december tot een einde.

Dit jaar richt de omroep voor de gemeente Aalten zich op iedereen uit onze mooie gemeente die een steuntje in de rug kan gebruiken. De vrijwilligers van Aladna FM proberen door middel van het vervullen van wensen om mensen een glimlach te bezorgen in dit voor velen donker jaar. Naast die wensen wordt er ook geld ingezameld. Dat komt ten goede aan Stichting GUV Goede doelen fonds. Dat doet AFM dit jaar voor de derde keer en het fonds laat elk jaar weer zien dat het geld op de goede plek terecht komt: voor evenementen en activiteiten voor mensen die op één of andere manier ook iets extra's kunnen gebruiken. Meer informatie daarover is te vinden op de website van de GUV, onder GUV Goede doelen fonds.

Nu al doneren
Het is nu al mogelijk om te doneren voor de AFM Hulp Week 2020. Dan kan via de QR-code of via de website van Aladna FM. Voor het insturen van een wens kan iedereen nog steeds mailen naar actie@aladnafm.nl.
De agenda voor de actieweek van 17 tot en met 23 december ziet er als volgt uit.
Dinsdag 1 december: start online veiling
Donderdag 17 december: tussen 12.00 en 13.00 uur start van de AFM Hulp Week met burgemeester Anton Stapelkamp
Zondag 20 december: Radiobingo
Van donderdag 17 tot en met 23 december: elke avond een radio-optreden van regionale acts


www.aladnafm.nl