Angela Groothuizen. Foto: PR
Angela Groothuizen. Foto: PR Foto:

Angela Groothuizen in de DRU Cultuurfabriek

ULFT - 'Ik gaa met je lueke binge' staat er op de strippenkaart die Angela zestien jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 is en haar dochters volwassen zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen viert Angela het 25-jarige bestaan in de theaters. Op vrijdag 24 januari doet het duo dat in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Alleen: Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da's zonde van de tijd. Voorwaarts! Als ze geluk heeft, is ze pas op tweederde van haar leven. Maar toch, hoe nu verder de komende dertig jaar? Moet het roer niet radicaal om? In Lueke Binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller pakt je bij de kladden met een prachtig verhaal en wondermooie nieuwe liedjes die je in je kern raken.

De voorstelling Angela Groothuizen – Lueke Binge vindt plaats op vrijdag 24 januari in de Rabobankzaal in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark. Aanvang 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de receptie in het Portiersgebouw op het DRU Industriepark - Hutteweg 24, Ulft, telefonisch via 0315-200150 of via de website (www.dru-industriepark.nl).