Foto: Daniƫlle Jolink
Foto: Daniƫlle Jolink

Raaf Theater treedt op voor Careaz Dr Jenny

DINXPERLO - Om de bewoners en medewerkers van woonzorgcentra zoveel mogelijk te beschermen tegen besmetting met coronavirus, zijn alle centra op slot gegaan. Dat betekent dat bewoners van het woonzorgcentrum geen bezoek meer mogen ontvangen. Ook ouderen in kleinschalige woonvormen moeten hun deuren sluiten voor bezoekers.

De medewerkers van Careaz Dr Jenny vinden het hartverwarmend om te ervaren hoeveel bekenden en onbekenden meeleven met de bewoners. Vele hartverwarmende kaarten, mooie bossen bloemen en verdere attenties worden bezorgd. Daarnaast wil het personeel van Careaz Dr. Jenny het welzijn van haar bewoners zo optimaal mogelijk houden. Zo was er onder andere bingomiddag voor de bewoners, waaraan iedere bewoner zittend bij zijn eigen voordeur aan deel kon nemen. Tevens begeleidt het verzorgend personeel de bewoners bij het videobellen, dit om grote afstanden tussen familie kleiner te maken.
De welzijnscoaches hebben afgelopen woensdag 25 maart een activiteit op afstand georganiseerd. Walt Raaf Theater trad op rondom het woonzorgcentrum aan de Heelweg, Veensgracht en in de binnentuin bij Careaz Dr. Jenny. Het thema van dit optreden was 'hoop' om de bewoners in deze roerige tijd een hart onder de riem te kunnen steken.

Foto: Frank Vinkenvleugel
Foto: Frank Vinkenvleugel