Speciaal voor gamers uit de gemeente Aalten: een Fortnite-toernooi. Foto: PR
Speciaal voor gamers uit de gemeente Aalten: een Fortnite-toernooi. Foto: PR

Gametoernooi Fortnite voor liefhebbers uit gemeente Aalten

AALTEN/BREDEVOORT/DINXPERLO - Wie is de beste Fortnite-gamer van Dinxperlo, Aalten en Bredevoort? Wie kan zich op 2 of 3 mei dus de beste gamer van de Gemeente Aalten noemen?

Tijdens deze coronacrisis zijn veel jongeren en kinderen noodgedwongen thuis. Het is natuurlijk heel erg verleidelijk om je vrienden op te zoeken op straat, maar dat is in deze tijden niet verstandig om te doen. Om de kinderen en jongeren uit de gemeente Aalten iets leuks aan te bieden voor thuis, heeft Figulus Welzijn in samenwerking met Gamerleague een Fortnite-toernooi opgezet. Deelname daaraan staat open voor de gameliefehebbers, die wel afkomstig moeten zijn uit de gemeente Aalten. Omdat Gamerleague het een enorm goed initiatief vindt om voor jongeren uit een gemeente een eigen toernooi aan te bieden in de moeilijke coronatijden, wil men hieraan graag gratis meewerken. De jongeren uit de gemeente Aalten konden via een poll op Instagram aangeven welk gametoernooi ze het liefst wilden spelen. Ze konden kiezen uit Fifa of Fortnite. Fortnite heeft met een klein verschil gewonnen. Er zullen twee gratis toernooien plaatsvinden, en wel op 2 en 3 mei van 14.00 tot 17.00 uur. Deelnemen aan het toernooi op 2 mei kan via deze link: https://gamerleague.nl/product/aalten/. En voor het toernooi op 3 mei van 14.00 tot 17.00 uur via de link: https://gamerleague.nl/product/aalten2/. De deelnemers kunnen ook een prijs winnen. De top drie onder de deelnemers wint een cadeaubon, om de plaatselijke middenstand te steunen, met als hoofdprijs een bon van 20 euro. Op tijd aanmelden is noodzakelijk.
De linkjes van de toernooien staan ook de instagramaccounts van de jongerenwerkers van Figulus Welzijn en op de website van Figulus Welzijn.

Voor vragen of meer informatie kan contact worden opgenomen met Michiel Stronks via m.stronks@figulus-welzijn.nl.