Nieuws van Seniorenbond

DINXPERLO/GENDRINGEN - De Seniorenbond Gendringen/Dinxperlo heeft een nieuwe voorzitter en start weer met activiteiten. Vorige week stond dit bericht ook al in De Band, maar toen met wat fouten in de data. Daarom nu nogmaals.

In de vergadering van 3 juni heeft Willie Vinkenvleugel de voorzittershamer overgenomen van Annelies Cornelissen. Na het aftreden van Annie Hakvoort heeft Annelies twee jaar lang zowel het voorzitterschap als het secretariaat (deels) gerund. Statutair was dit mogelijk, maar niet wenselijk. Willie Vinkenvleugel heeft zich bereid verklaard om het voorzitterschap van Annelies over te nemen.
Annelies Cornelissen verzorgt nu weer het secretariaat en de ledenadministratie.
Op 2 juni werd weer gestart met jeu de boules. Wie ook wel eens gezellig in beweging wil komen, is welkom om op dinsdag- of donderdag vanaf 14.00 uur op de banen bij de Martinuskerk in Gendringen.Voor informatie kan men bellen met Joop Messink, tel.06-22060242, of Jozef Giesen, tel. 06-30142431.
Verder hoopt de Seniorenbond op woensdag 22 juli een bezoek te brengen aan de tuin van het ‘Meihuus’ in Breedenbroek. Er wordt een fietstocht uitgezet naar het ‘Meihuus’, Terborgseweg 19 in Breedenbroek. Daar is een mogelijkheid om de tuin te bekijken en koffie te drinken. De kosten bedragen zes euro, dat is inclusief entree en koffie/thee met gebak.Tussen 13.00 uur en 13.30 uur kan men vertrekken van het W. Alexanderplein in Gendringen. Hier wordt de route uitgedeeld. Graag vooraf aanmelden per telefoon, voor 19 juli, bij Frans van Hal, 06-51531955 (na 18.00 uur) of bij Bennie Jansen, 06-51314390. Op woensdag 19 augustus is er golfen bij het Lohr. Ook hiervoor dient men zich aan te melden, bij dezelfde mensen.