Speculaas kopen en de vereniging steunen? Scan de QR code met uw telefoon
Speculaas kopen en de vereniging steunen? Scan de QR code met uw telefoon PR

Speculaasactie St. Antonius alleen online

BREEDENBROEK - Jaarlijks houdt Harmonie St. Antonius een speculaasactie. Hierbij verkopen leden van de vereniging huis aan huis in Breedenbroek, Dinxperlo en omgeving heerlijk speculaas van bakker Heyerman. De opbrengst komt ten goede aan onder andere de jeugdafdeling van de vereniging.

De vereniging vindt het huis aan huis verkopen van speculaas dit jaar echter niet gepast gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus. Als alternatief had St. Antonius op zaterdag 14 november verkooppunten georganiseerd bij Jumbo Arentz in Dinxperlo en Landwinkel Smits in De Heurne. Maar na de aankondiging van de aangescherpte maatregelen van dinsdag 3 november heeft de organisatie besloten om ook deze verkooppunten te schrappen. De gezondheid van iedereen staat voorop. Daarom is alles verplaatst naar enkel online verkoop.

Wie de verenging toch wil steunen, kan via een online bestelformulier eenvoudig bestellen en direct de betaling voldoen. Daarbij heeft men de keuze om het speculaas 14 november thuis te laten bezorgen of af te halen bij de Speculaas Drive-thru welke wordt ingericht voor Autoservice Huls, Terborgseweg 44 in Breedenbroek.


www.sint-antonius.nl