De Dinxperse ondernemers zijn er klaar voor! Foto: Frank Vinkenvleugel
De Dinxperse ondernemers zijn er klaar voor! Foto: Frank Vinkenvleugel

Kraspas-actie van Dinxperlose ondernemers

DINXPERLO - Op maandag 16 november gaat in Dinxperlo alweer de vierde editie van de Kraspas van start. Een samenwerkingsactie tussen 27 Dinxperlose ondernemers, die de consument stimuleert om aankopen in Dinxperlo te doen. De actie duurt circa vijf weken en is gratis voor de consument.

Bij elke aankoop bij een van de deelnemende bedrijven in Dinxperlo, ontvangt de klant gratis een Kraspas. Wie de kraslaag wegkrast ziet direct welke prijs er gewonnen is. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding van een van de deelnemers. "Het interessante van de Kraspas is dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen", aldus Wilfried Arentz van Jumbo Arentz Dinxperlo. "Een klant die bij mij zijn boodschappen doet, kan bijvoorbeeld 25% korting op een artikel naar keuze winnen bij DA Hendricksen of kan voor slechts 4,50 euro zijn auto laten wassen bij Autobedrijf Wikkerink."

Winkels

In totaal doen er zevenentwintig Dinxperlose ondernemers mee met de Kraspas-actie. De deelnemende bedrijven zijn: Bakkerij Heyerman, Bakkerij Tonnie Knippenborg, Baron Computers, Bloembinderij de Lorelei, DA Hendricksen, Dier Speciaalmagazijn, Dierenwinkel Fem & Dier, Effen Anders Bloembinders, Expert, Fashion & More, Harm Takke Tweewielers, Jumbo Arentz, Kapsalon Kerstje, Kris# interieuradvies & conceptstore, Lady W Mode, Lingeriespeciaalzaak Lingerlo, Medikamente Die Grenze, Peter Specialiteiten, Raterink Warenhuis & Bouwmarkt, Ristorante De Markt, Seven Women, Specialiteitenbakkerij van den Dobbelsteen, Te Grotenhuis Bloemen & Planten, Te Kiefte, Van Gessel Huidverzorging, Wereldwinkel en Wikkerink - De Rietstap.

Prijzen
De consument kan met de Kraspas-actie verschillende prijzen winnen, waaronder 1 minuut gratis winkelen, een gratis tablet ter waarde van 250 euro, een gratis outfit ter waarde van 150 euro, gratis bossen bloemen, tien keer gratis autowassen, een complete make-over, een geschenkenmand, een Babor Goody Bag en een groot aantal waardebonnen variƫrend van 5 tot wel 100 euro. Naast de hoofdprijzen kan de consument ook scherpe acties van de deelnemende winkels winnen. Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op de website.


www.kraspas.nl/dinxperlo