Wandelen voor RonaldMcDonald Boshuus

SINDEREN - Dag en nacht wandelen voor het RonaldMcDonald Boshuus Arnhem in het weekend van 26 en 27 juni. Een team van acht vrijwilligers met hart 4 (spreek uit: for) Boshuus doet mee aan de Home-walk, een estafetteloop van 120 kilometer in 24 uur, georganiseerd door het RonaldMcDonald Kinderfonds.

Op zaterdag 26 juni, om 12.00 uur, gaat het vrijwilligersteam 4 Boshuus van start. Zij wandelen in de omgeving van Sinderen, Arnhem, Elst, Huissen, Westervoort. Iedere drie uur vertrekt er een groep in een van die plaatsen. Tegelijkertijd lopen overigens 1400 andere deelnemers in heel Nederland. Binnen 24 uur leggen zij wandelend 120 kilometer af. Het sportweekend is 24 uur live te volgen via HomeRadio (https://homewalk.nl/).
Yvonne Spekking uit Silvolde loopt samen met haar collega Sascha uit Arnhem. Zij lopen zaterdag van 18.00 tot 21.00 vijftien kilometer in de Achterhoek. Met de start bij de koffieboerderij in Sinderen gaat het richting Varsseveld en eindigend in Heelweg, bij de uitkijktoren in de Vennebulten. "De volgende ochtend lopen wij het Klompenpad in Oosterbeek. We starten om 6.00 uur en wandelen dan tot 9.00 uur voor dit mooie doel. We hopen dan zo'n duizend euro bij elkaar te lopen." Wie wil doneren aan het Arnhemse RonaldMcDonald-huis kan dat doen via https://homewalk.nl/teams/hart-4-boshuus.. Wie daar kiest voor de link naar de actie van Yvonne, helpt haar haar persoonlijke streefdoel te halen.

De vrijwilligers gaan lopen omdat ze weten hoe belangrijk het is dat gezinnen met een zorg-intensief kind kunnen genieten van een onbezorgd verblijf of vakantie. Met deze sponsorloop hopen zij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het RonaldMcDonald Boshuus Arnhem.

https://homewalk.nl/teams/hart-4-boshuus