Ondanks goed spel nederlaag voor Aladna/De Issel

AALTEN - Aladna/De Issel heeft in de thuiswedstrijd goed partij geboden tegen Apeldoorn. De uitwedstrijd was een paar weken geleden met ruime cijfers verloren en dus was op voorhand een zware wedstrijd te verwachten.  Aladna/De Issel kon in de beginfase goed partij bieden en de stand ging redelijk gelijk op. Gaandeweg de eerste helft liep Apeldoorn verder weg en dat had voornamelijk met zuiverheid te maken. De gasten waren vrij zuiver met schoten van afstand terwijl Aladna/De Issel ook de nodige kansen kreeg maar die kansen niet wist om te zetten in doelpunten. In de tweede helft, na een 3-8 stand bij rust, ging het scoreverloop iets meer gelijk op. Aladna/De Issel kon het verschil steeds op vier of vijf doelpunten houden en gaf Apeldoorn niet de mogelijkheid om verder weg te lopen. Ondanks dat de eindstand van 6-12 anders doet vermoeden heeft de ploeg goed gespeeld en het een stuk beter gedaan dan in de uitwedstrijd een paar weken geleden. Doelpuntenmakers waren Chantal Wissink (vier keer) Renze  Lammers en Michiel Toebes.