Een kunstwerk van Maurits Stekelenburg. Foto: PR

Een kunstwerk van Maurits Stekelenburg. Foto: PR

Meezingen met Kerst?

AALTEN - Het Aaltens christelijk Mannenkoor (ACM) zingt weer na corona, de heren hebben de snit weer te pakken! Het eerste doel is om op zaterdag 18 december een mooie gevarieerde kerstzangavond te verzorgen in de oude Helenakerk in Aalten. Het ACM heeft er zin in...

Maar het wordt nog leuker om hierbij ook anderen de gelegenheid te geven om eens vrijblijvend mee te zingen in het mannenkoor. Gewoon om eens te voelen hoe dat is. De drempel ligt niet hoog met een vrij bekend kerstrepertoire. Als een belangstellende een paar avonden komt meekijken dan kan hij de 18de december prima mee! Hoe gaat dit in z’n werk? 

De oefenavonden, onder professionele begeleiding, zijn op de maandag van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Hofnar, Polstraat 7 te Aalten. Voor informatie kan men bellen: 0543-723360 of een mail sturen naar: adencorrie@live.nl Vooraf aanmelden mag maar ook zonder aankondiging zijn kandidaat zangers welkom in de achterzaal van de Hofnar. Vanaf maandag 25 oktober liggen er oefenmappen met het kerstrepertoire klaar voor spontane en dappere zangers vanaf 20.00 uur in de achterzaal van de Hofnar. Men mag uiteraard ‘instappen en uitstappen’ wanneer men maar wil.


www.acmaalten.nl