Archieffoto van een eerdere editie van de startersavond. Foto: Iets Anders Makelaars

Archieffoto van een eerdere editie van de startersavond. Foto: Iets Anders Makelaars 

Gratis startersavond voor aspirant
woningkopers

Ook niet-starters met vragen zijn welkom 

AALTEN - Er komt veel kijken bij de aankoop van een woning, zeker voor starters. Hoeveel hypotheek kunnen kopers krijgen, waar op te letten tijdens een bezichtiging, waar wordt voor getekend in het koopcontract? Als men als starter vol zelfvertrouwen aan een zoektocht wil beginnen (of deze voortzetten) dan is het fijn als er vragen kunnen worden gesteld aan een betrouwbare deskundige. 

Op woensdagavond 27 oktober organiseert Iets Anders Makelaars daarom, samen met de Rabobank en Brinkman & Rensen Netwerk Notarissen, een gratis startersavond. Een interactieve avond waarop antwoord wordt gegeven op vragen op het gebied van woningaankoop, hypotheken, notariaat en juridische aspecten. 

Ook niet-starters die vragen hebben over de aankoop van een woning zijn van harte welkom. De startersavond wordt gehouden op woensdag 27 oktober vanaf 19.30 uur. Locatie: Landstraat 2 in Aalten. Om 20.00 uur begint de avond. Vanaf 21.00 uur is er een informeel samenzijn met een borrel, dan is er de mogelijkheid om één op één vragen te stellen aan de aanwezige partijen.