Oma, moeder, vrouw Cecilia Luijmes omringd door haar familie. Foto: PR

Oma, moeder, vrouw Cecilia Luijmes omringd door haar familie. Foto: PR

Na 25 jaar een bioscoopje pakken

Algemeen

DINXPERLO - Oma, moeder, vrouw Cecilia Luijmes is op zaterdag 4 september naar de bioscoop geweest in Winterswijk, haar familie heeft deze verrassing voor haar geregeld omdat zij dit volgens hen dubbel en dwars heeft verdiend.

Nu is naar de bioscoop gaan niet heel bijzonder voor veel mensen maar voor haar wel: “Maar wel als je bedenkt dat dit iets is wat ze heel graag wou. En zij al 25 jaar niet meer naar een bioscoop is geweest. Ze wou hier graag met haar kinderen en kleinkinderen naar toe, naar de film Tom en Jerry.” 

Marc, Danielle, Britt, Sanne, Sepp en ? en Remco, Dagmar, Damian en Jill hebben een leuke verrassing voor oma, moeder, voorbereid en contact gezocht met Ronald van bioscoop Skopein in Winterswijk. “Hij dacht gelijk met ons mee en kwam met verschillende ideeën. We hebben hier samen een hele leuke dag gehad, en werden heel mooi en welkom ontvangen.”

Mevrouw Cecilia Luijmes is bedlegerig, al zo’n 22 jaar. “Maar ook is ze iemand met altijd goede zin, en een liefdevol, mooi, prachtig mens en een hele lieve moeder en oma, waar we heel blij en trots op zijn. Altijd staat ze voor ons en voor anderen klaar. Altijd een luisterend oor en wijze raad. Ook voor onze pap en opa is het niet niks, ook hem willen we hierbij even in het zonnetje zetten, ook hij staat altijd voor ons klaar.”