Enjoy Freedom wijnen. Foto: PR
Enjoy Freedom wijnen. Foto: PR

Wijnproeverij op het Museumplein! - Midzomeravondshopping

Cultuur

AALTEN - Vrijdag 24 juni haken Nationaal Onderduikmuseum en VVV Aalten aan bij de Midzomeravondshopping. Vanaf 17.00 uur tot 21.30 uur is het de moeite waard dat Gängeske in te gaan en een kijkje te nemen op het Museumplein.

Een (tamelijk onontdekt) fijn pleintje pal naast het feestgedruis van de Markt. Het geeft toegang tot de inmiddels bekende tweedehands boekenmarkt in de oude Dorpsboerderij. Deze is dan meteen te bekijken. Tussen 19.00 en 21.00 uur is er een proeverij van de Vrijheidswijn (Enjoy Freedom) en worden er hapjes gepresenteerd. Speciaal voor deze gelegenheid zijn deze avond vanaf 17.00 uur op het terras koffie, thee en andere drankjes te koop. 

Goede gesprekken vinden hier altijd plaats, zeker door de muzikale omlijsting met life accordeonmuziek. Kortom, allemaal garanties voor een heerlijke zomeravond genieten voor gezellige fijnproevers. 

Restantenmarkt
Op zaterdag 25 juni van 11.00 tot 16.00 uur staan Nationaal Onderduikmuseum en VVV Aalten met een kraam op de Restantenmarkt. Volop leuke artikelen te koop, als cadeautje om weg te geven of zichzelf blij te maken. Zie voor de meest recente informatie: www.nationaalonderduikmuseum.nl of de Facebookpagina Nationaal Onderduikmuseum, Markt 12-14-16 7121 CS Aalten.