Grote Clubactie. Foto: Merel van Dooren

Grote Clubactie. Foto: Merel van Dooren

MEREL V DOOREN

Lotenverkoop via Grote Clubactie

Maatschappij

DINXPERLO - Zaterdag 24 september starten 17 verenigingen uit Aalten met de verkoop van loten voor hun club. Dit jaar is dat extra bijzonder. De Grote Clubactie bestaat 50 jaar.

In Dinxperlo doen mee: FC Dinxperlo, TV De Rietstap, Dinxper’s smartlappenkoor, RKVV Ajax B, Psalm 150. In De Heurne: DIOS Dinxperlo Omnisport.
In Aalten doen de volgende verenigingen mee aan de actie: AZSV, Volleybalvereniging Bovo, AD 69, Zwemsportvereniging Natare, Scouting Aalten, Rijvereniging PSV indenBosch, Kinderboerderij De Ahof, Aaltense TC Altec, Jeugdclub Dale, Athos Aalten. En uit Bredevoort badmintonclub Shuttle Up 81.

Trekking
De lotenverkoop loopt tot maandag 21 november, de trekking is op 6 december. Een lot kost drie euro. Men kan contant afrekenen, betalen via een machtiging voor een eenmalige incasso of digitaal via een QR-code op het verkoopboekje. De verkopers kunnen bovendien via een eigen verkooppagina een verkooplink delen via WhatsApp. Van elk verkocht lot gaat 2,40 euro direct naar de clubkas.
Het lokale karakter is nog steeds de grote kracht: je koopt een lot van een bekende om een plaatselijke vereniging een financieel steuntje in de rug te geven.