Rookworstenverkoop. Foto: PR
Rookworstenverkoop. Foto: PR PR

Online Winter-actie AZSV van start

Sport

AALTEN - De AZSV – Rookworsten – Actie is vanwege het succes van de wintertas, omgedoopt tot de ‘AZSV Winter-actie’. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede aan de jeugd van AZSV. 

Inmiddels is de online verkoop van start gegaan. De online bestellingen kunnen zaterdag 14 januari opgehaald worden in de kantine van AZSV.
Via de website van AZSV www.azsvaalten.nl/rookworsten zijn alle producten te bestellen. Naast de rookworsten is dat ook de Wintertas.
Samen met Jumbo Leussink is een tas gevuld met producten voor twee stamppotten, plús winters dessert en chocolademelk. Per tas gaat er vijf euro naar de clubkas.
De AZSV Wintertas is te bestellen tot en met 6 januari en de rookworsten tot en met 10 januari.
Op zaterdag 14 januari is de kantine van AZSV geopend van 10.00 tot 13.00 uur om de bestelling op te halen. Er kan ook gekozen worden om de rookworst of Wintertas te doneren aan de voedselbank. Deze worden door de commissie overhandigd aan de voedselbank. Bestellingen die gedoneerd worden aan de voedselbank hoeven niet opgehaald te worden op 14 januari.
Naast de online verkoop, verkoopt de jeugd van AZSV ook op 13, 14 en 15 januari vanuit het ‘Jumbo huisje’ op de parkeerplaats rookworsten, warme choco en een pistolet rookworst. Ga voor alle info of voor bestellen naar:


www.azsv-aalten.nl/rookworsten