Repair Café Dinxperlo: 'Weggooien is zonde'

DINXPERLO - In het Kulturhus aan de Terborgseweg, eigenlijk midden in het dorpscentrum van Dinxperlo, houdt Figulus Welzijn op donderdag 12 januari het Repair Café.

Men kan daar terecht voor de reparatie van allerlei defecte (elektrische) huishoudelijke apparaten, boeken, kleine houten voorwerpen, verlichting, kleding verstelwerk, computers. Weggooien is zonde, reparatie lukt vaak, de afvalstromen worden daardoor minder en het scheelt in uw portemonnee.
Op de eerste donderdag van de maand staan een aantal deskundige reparateurs klaar. Er wordt gekeken of het apparaat te repareren is; zo niet, dan krijgt de bezoeker van hen advies over hoe nu verder.
Het Repair Café is een landelijk initiatief en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Kijk op: www.repaircafe.org en klik door naar RC Dinxperlo.
Mocht u zelf graag willen repareren en deskundig bent op een vakgebied, gastheer of gastvrouw willen zijn, kleding kunnen verstellen, dan bent u meer dan welkom in ons team en kom eens langs in het Kulturhus van 14.00 tot 16.00 uur.