Nieuwjaars-inloop Con Spirito

DINXPERLO - Zondagmorgen 8 januari houdt mannenkoor Con Spirito haar gebruikelijke nieuwjaarsbijeenkomst.

Naast de gebruikelijke komst van leden en supporters zijn ook geïnteresseerde (aspirant)zangers welkom in zaal Old Dutch voor een nadere kennismaking. Vanaf circa 11.30 uur wordt het een uitgelezen mogelijkheid met deze héél laagdrempelige inloop, om kennis te maken met een prachtig stel mensen die samen Con Spirito vormen.
Ook wordt de opbrengst bekend gemaakt van de vrije gift bij het kerstconcert ontvangen. Zoals vooraf aangegeven zal dit bedrag worden aangeboden aan een Dinxperlose stichting  die zich al jaren inzet voor mensen die het met wat minder moeten doen.


Inloop Home-Start

DINXPERLO - Overweeg je vrijwilligerswerk in gezinnen, maar wil je eerst nog wat meer info? Kom dan naar een inloopochtend bij jou in de buurt! Die oproep doet Home-Start, een onderdeel van Yunio. Een coördinator van het vrijwilligersproject van Yunio ontvangt graag geïnteresseerden en geeft voorlichting over het vrijwilligerswerk, de begeleiding, het verschil dat een vrijwilliger maakt! en de tijdsinvestering die het werk met zich meebrengt. In gemeente Aalten zal dit zijn op woensdagochtend 11 januari van 10.00 tot 11.00 uur bij het Kulturhus aan de Terborgseweg 3 in Dinxperlo.