Maandelijkse inloop bij DLE als extra service

Vervolg van pagina 2

DINXPERLO - "Tijdens de inloop bij DLE elke laatste dinsdag van de maand kan men vragen stellen, mogelijkheden bespreken, het gebouw bekijken, informatie opvragen, eigenlijk alles wat u over DLE wilt weten en die diensten die we aanbieden."

Dianne: ”Het kan ook zijn dat er mensen komen die nog even willen napraten over de uitvaart die heeft plaatsgevonden of misschien wel over een stukje voorbereiden op het overlijden, alles is mogelijk. We hebben bewust gekozen voor de dinsdag omdat op die dag de minste uitvaarten plaatsvinden.”
Vanaf januari wordt deze mogelijkheid aangeboden. Deze inloop op de dinsdagochtend wordt aangeboden voor zowel leden als niet-leden.

Nauwe samenwerking
Doortje wil graag nog iets toevoegen aan het voorgaande. ”We werken ook nauw samen met ‘Twenthe uitvaartverzekering’. Dat is ook een vereniging zonder winstoogmerk en doen alles vanuit dezelfde filosofie als wij. Iedereen krijgt hier ook een brief over waarin ze zich voorstellen en vertellen wat ze voor je kunnen betekenen. Houd uw brievenbus dus in de gaten.”

Voor meer informatie over D.L.E mag men altijd bellen, mailen of langs komen tijdens de inloop op de laatste dinsdag van de maand: dle@dledinxperlo.nl.


www.dledinxperlo.nl