Van links naar rechts: Marleen Rappers, Mia Müller, Stefan Despotovic, Finn Herrmann (zonder Joel Schroer). Foto: PR
Van links naar rechts: Marleen Rappers, Mia Müller, Stefan Despotovic, Finn Herrmann (zonder Joel Schroer). Foto: PR

Jeugd GSV Suderwick kampioen

Sport

SUDERWICK - Het nieuw gevormde tafeltennis jeugd 13 team van GSV Suderwick werd ongeslagen najaarskampioen in de eerste reeks van het nieuwe seizoen.

Pas op de laatste dag van de wedstrijd tegen TTV Rees-Groin was er een puntendeling, maar dit veranderde de voorsprong van 3 punten van de ploeg van Suderwick niet. 

Het gemengde team bestond uit: Stefan Despotovic, Finn Luca Herrmann, Joel Schroer, Mia Müller en Marleen Rappers.
Omdat de sporthal Suderwick sinds september verbouwd wordt, vinden trainingen en thuiswedstrijden plaats in de sporthal van basisschool Issel, waar de GSV te gast is bij SuS Isselburg. Voor het GSV-trainingswerk betekent dit echter ook zwaardere omstandigheden door het verdere vervoer van de spelers.
Op zondag 29 januari spelen Stefan Despotovic (J15), Mia Müller (M15) en Marleen Rappers (M11) in Kamp-Lintfort in de laatste ronde van de districtsranglijst om zich te plaatsen voor de districtsranglijst in Düsseldorf. Finn-Luca Herrmann behaalde de 7e plaats op de districtsranglijst (J13).
In de 2e reeks speelt de ploeg nu voor de laatste keer in de districtsklasse Niederrhein en speelt zaterdag om 13.00 uur tegen TSV Weeze in de gymzaal van basisschool Isselburg. Vanaf de zomer van volgend jaar gaat de structurele hervorming van de WTTV in, waarna de TT-districten worden aangepast aan de deelgemeenten en dus weer optreden in Westmünsterland in plaats van aan de Nederrijn.

Boven van links Stefan Despotovic, Mia Müller, onder van links Finn Herrmann, Marleen Rappers (niet op de foto Joel Schroer). Foto: PR