Informatieve ochtend over doofheid

AALTEN - Op 4 april zal er tijdens de open inloop van Figulus Welzijn een presentatie gegeven worden over doofheid en slechthorendheid. Deze ochtend wordt er gepraat over hoe je hier het beste mee om kan gaan en worden mogelijkheden geboden om hier hulp bij te krijgen in de vorm van ondersteuning thuis. De presentatie wordt gegeven door Ambulant Begeleider Rita Korenblik van ’s Heerenloo.

's Heerenloo ondersteunt mensen bij hun beperkingen. Bij voorkeur bij mensen thuis en waar mogelijk samen met familie.
Tijdens de ochtend is er ook een doventolk aanwezig die de presentatie ondersteund en een scherm waarop mensen mee kunnen lezen.
Aanmelden voor deze ochtend is niet nodig en is voor iedereen die affiniteit heeft met dit onderwerp.
De open inloop is elke dinsdag- en donderdagochtend geopend van 10.00 tot 12.00 uur en is voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje, een kopje koffie of thee en om nieuwe mensen te leren kennen. De inloop is bij de Pol in Aalten en daardoor voor iedereen goed toegankelijk. Koffie en thee is gratis. Zo nu en dan wordt er soep of een andere lunch gemaakt. Wil je mee-eten dan betaal je 2,50 euro.
Wie het lastig vindt om de drempel van een bezoek over te gaan, kan eerst contact opnemen met Marleen ten Haaff. Ook voor meer info: Sociaal Werker en Welzijnscoach Marleen ten Haaff: 06-43430195, m.tenhaaff@figulus-welzijn.nl.