Erik Ankersmit (links) en Peter Böhmer. Foto: PR
Erik Ankersmit (links) en Peter Böhmer. Foto: PR

Nieuwe stap bij Ankersmit Tuinmachines op Sinderen

Algemeen

SINDEREN - Erik Ankersmit nam in 1990 het stokje over van zijn vader en sinds vorig jaar is Ankersmit Tuinmachines een vof. Peter Böhmer gaat samen met Erik verder met de onderneming.

Peter is jaren geleden begonnen als zaterdagkracht en kwam na zijn opleiding autotechniek in vaste dienst. ”Dat smaakte naar meer en de kans om samen met Erik een vof te starten zag ik wel zitten.”

Met meer dan 50 jaar kennis en ervaring is Ankersmit Tuinmachines in Sinderen dé specialist in tuin- en parkmachines. De klant kan er terecht voor advies, verkoop en reparatie van tuingereedschap en grasmaaiers. “We blijven het vertrouwde adres in de regio en behouden de service die men van ons gewend is,’’ zegt Erik. “We vullen elkaar goed aan en Peter zorgt voor vernieuwing. Daar waar ik jaren geleden nog geen vertrouwen had in robotmaaiers is de techniek in rap tempo verbeterd en heeft hij mij weten te overtuigen. Hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in robotmaaiers en accu-machines.”

Ankersmit heeft een ruim assortiment grasmaaiers, heggenscharen, kettingzagen, bladblazers, bosmaaiers en ga zo maar door. “We blijven de welbekende merken - zoals Stihl, Stiga, Sabo en Iseki - voeren, maar kijken ook altijd naar uitbreiding van ons assortiment als dat beter past bij de wensen van onze klant”, aldus Peter.

“Met het stijgende aantal webshops werd er de laatste jaren steeds meer online besteld, maar we zien nu dat er veel klanten weer terugkomen, omdat ze toch liever kopen bij de man die het ook repareren kan”, zegt Erik. “En die gedegen advies geeft over welke machine het best bij de situatie van de klant past en indien gewenst ook op locatie komt kijken”, vult Peter aan.

Deze nieuwe stap in de samenwerking hadden de heren graag gevierd met een open dag, maar corona gooide roet in het eten. Dit houdt iedereen dus nog te goed. Uiteraard is men tot die tijd ook al van harte welkom in de werkplaats en showroom aan de Aaltenseweg 10 in Sinderen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant