Van links af zittend Eline Massop, Theo Aaldering, Tom Woeltjes, Henk Rijks en Roy van Dijk Van FC Dinxperlo en staand Alex Evenhuis (Grolsch) en Edwin Bruntink (De Klok Dranken). Foto: Frank Vinkenvleugel
Van links af zittend Eline Massop, Theo Aaldering, Tom Woeltjes, Henk Rijks en Roy van Dijk Van FC Dinxperlo en staand Alex Evenhuis (Grolsch) en Edwin Bruntink (De Klok Dranken). Foto: Frank Vinkenvleugel (Foto: )

Nieuwe samenwerking tussen FC Dinxperlo en Grolsch / De Klok Dranken

DINXPERLO - In vervolg op de fusie heeft het bestuur van FC Dinxperlo de samenwerking met Grolsch en De Klok Dranken verlengd. Maandag 2 december zijn de overeenkomsten door de drie partijen ondertekend. De Klok Dranken en Grolsch leveren al sinds vele jaren op de locaties van voormalig DZSV en voormalig SVD. Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen zullen ze ook de nieuwe kantine voorzien van koude en warme dranken. Tevens hebben ze een adviserende functie over het logistieke gebeuren en de inrichting van de bar en keuken. Het bestuur is tot deze beslissing gekomen vanwege een goede en lange samenwerking in het verleden en goede afspraken voor de toekomst.
 

Meer berichten