Eerlijk duurt het kortst bij Klein Theater Dinxperlo

Thijs Kemperink. Foto: Frank Visschedijk
Thijs Kemperink. Foto: Frank Visschedijk (Foto: )

DINXPERLO - Zaterdag 18 januari vanaf 20.15 uur speelt Thijs Kemperink zijn voorstelling 'Eerlijk duurt het kortst' bij Klein Theater Dinxperlo in het Kulturhus in Dinxperlo.

Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder? Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw... Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!

Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma's over alledaagse thema's verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp.

Kaarten bestellen kan via de website.


kleintheaterdinxperlo.nl

Meer berichten