Het 'brein' achter de popquiz: Gerard Smits en Tjebbe Kleinhesseling. Foto: Frank Vinkenvleugel
Het 'brein' achter de popquiz: Gerard Smits en Tjebbe Kleinhesseling. Foto: Frank Vinkenvleugel

Popquiz Dinxperlo voor in de huiskamer

Algemeen

DINXPERLO - Op zaterdag 11 april vanaf 20.00 uur kan iedereen meedoen aan de Popquiz Dinxperlo, die via een livestream op www.dinxperlive.nl is te volgen.

Het team van Popquiz Alive (voormalig brein achter popquiz de Sander) heeft een hele diverse popquiz uitgedacht. De vragen zullen voor jong en oud toegankelijk en uitdagend zijn. De stream is vanaf 20.00 uur live te volgen op www.dinxperlive.nl en op de facebook pagina 'je bent een echte Dinxperlöer als...'. Dinxperse muzikanten zoals Laura van Kaam, Arthur ter Voert en Denise Kerkhof werken mee en komen zo ieders woonkamer binnen. En wat is er nu leuker dan met het hele gezin lekker mee te doen en mee te 'blèren' met de muziek!

Vanaf 20.00 uur is er een live verbinding met het Kulturhus, waar de presentator en de muzikanten zich bevinden. Voor de goede orde: het Kulturhus is alleen toegankelijk voor de mensen die voor het welslagen van de uitzending en de popquiz nodig zijn. Liefhebbers kunnen alleen vanuit hun huis de uitzending volgen. Wie mee wil doen, heeft tot 20.15 uur de tijd om via z'n mobiel via www.Kahoot.it in te loggen. De pincode voor de quiz staat in beeld bij de live stream. Na het inloggen moet elke deelnemer zijn voor- en achternaam doorgeven. Anders kunnen de organisatoren de prijzen niet uitreiken, achteraf. De uitleg van het spel wordt verzorgd door de presentator vóór de start van de quiz.

Er is een fikse prijzenpot beschikbaar, met prijzen als een High Beer of High Wine voor tien personen, een boodschappenpakket, een jaar lang gratis toiletpapier een een jaar lang eens per week gratis friet voor één persoon, en een groot verrassingspakket van Peters Specialiteiten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant