<p>Schilderij Horizon. Foto: Ria Wiendels</p>

Schilderij Horizon. Foto: Ria Wiendels

KUNST-ZINNIG expositie bij Galerie 21

BREEDENBROEK - Ria en Lucie exposeren samen in Galerie 21 op zaterdag 23 en zondag 24 oktober. Zij nodigen belangstellenden van harte uit om hun kunstwerk te komen bezichtigen.

Schilderen of boetseren is niet alleen een kunst, het is vooral ook zinnig! Kunstzinnig! Plezier, ontspanning en voldoening is wat de zussen Ria Wiendels en Lucie Stoltenborg iedere keer ervaren als ze in hun atelier bezig zijn. 

Ria maakt al vele jaren abstracte schilderijen en laat zich leiden door wat zich aandient, door wat haar hart haar ingeeft. Haar kleurrijke stijl en de toepassing van verschillende technieken maken dat ieder schilderij iets verrassends en onverwachts heeft.

Lucie heeft haar passie voor boetseren jaren geleden ontdekt. Sinds twee jaar vindt ze haar inspiratie in de natuur. Regelmatig is ze daar te vinden met plakken klei op zoek naar  texturen en vormen die ze toepast in haar werk.

Beiden proberen met een open houding en spelend te werken. De interactie tussen de inspiratie, het materiaal, de techniek en hun handen laat al spelend de weg zien. Soms is dat frustrerend maar altijd komt het plezier en de voldoening om te creëren. Wat ze beiden verder nog gemeen hebben? Ze zijn nog lang niet uitgespeeld! 

De tentoonstelling is te zien op zaterdag 23 en zondag 24 oktober van 11.00 tot 17.00 uur in Galerie 21, Terborgseweg 21, Breedenbroek.


www.galerie-21.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden