Markt Dinxperlo, van alles te beleven. Foto: PR
Markt Dinxperlo, van alles te beleven. Foto: PR

Markt Dinxperlo laat van zich horen

DINXPERLO - Oplopende besmettingen en aangescherpte maatregelen zijn al bijna twee jaar deelgenoot van het gemeenschappelijke dagelijkse leven. Ondanks de nare tijd is de markt van Dinxperlo, in overleg met onder andere de gemeente en veiligheidsdiensten, nog steeds elke vrijdag aanwezig. Sterker nog.. De markt Dinxperlo probeert de klant elke week een veilige manier te bieden wat betreft het boodschappen, doen dan wel een wekelijks uitje te bezorgen.

Markt Dinxperlo doet mee met de kraspassen actie van de ondernemers in Dinxperlo. De gewonnen prijs kan elke week bij de promotiestand achter de kerk afgehaald worden. Ook is hier de inpakcentrale ter ondersteuning van Sinterklaas en later de Kerstman om gekochte cadeautjes in te laten pakken.

Op vrijdag 26 november hebben de marktondernemers hun Black Friday deals bij zich. Altijd de moeite waard om te kijken of er iets leuks of een mooie aanbieding tussen zit. Ook op vrijdag 26 november en daarna 3 december loopt de markt-uitdeel-piet rond en trakteert de kinderen op lekkere snoep. Sinterklaas zelf komt in verband met de aangescherpte coronaregels, niet op de markt.

Op 17 december is er een speciale Markt in Kerstsferen. Hier komt de Kerstman zijn opwachting maken en zal Dinxper FM de Kerst top100 laten horen. Op 24 en 31 december zijn er geen markten maar zullen er wel enkele ondernemers geopend zijn voor de laatste inkopen voor Kerst of Oudejaarsavond. Bezoek voor de juiste tijden en overige informatie de Markt Dinxperlo Facebookpagina.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden