Bruidspaar Wildenbeest-Wissink met burgemeester Stapelkamp (links). Foto: Frank Vinkenvleugel
Bruidspaar Wildenbeest-Wissink met burgemeester Stapelkamp (links). Foto: Frank Vinkenvleugel

Johan en Jenny Wildenbeest-Wissink 60 jaar getrouwd

DINXPERLO – Op 29 november 1961 zijn Johan en Jenny in het huwelijk getreden. Ze krijgen een bos bloemen namens de gemeente Aalten en burgemeester Anton Stapelkamp komt bij het diamanten echtpaar op bezoek.

Ze wonen nog zelfstandig, een keer per week komt thuiszorg helpen. Het lopen gaat bij meneer wat moeizaam, naar omstandigheden gaat het nog best goed met de twee. Hoe hebben ze elkaar leren kennen? Vroeger waren er jeugdverenigingen. Af en toe gingen de jongeren een weekendje weg, vaak kamperen op een boerderij. Tijdens zo’n weekend hebben Johan (87) en Jenny (82) elkaar leren kennen. 

In het huwelijk worden vijf kinderen geboren, drie jongens, twee meisjes. Een dochter woont in Capelle aan de IJssel, de andere vier kinderen wonen in de buurt van Dinxperlo. Johan en Jenny hebben tien kleinkinderen. 

Het echtpaar heeft loonbedrijf Wildenbeest gerund in Breedenbroek, Jenny nam de telefoontjes aan. Ook heeft Jenny zich veel ingezet als vrijwilliger. Een feest geven is momenteel lastig vanwege de coronaregels lastig, het huwelijksjubileum wordt stapsgewijs gevierd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden