Dansen met Fenna van Zin in Zappelin. Foto: © BazarMedia
Dansen met Fenna van Zin in Zappelin. Foto: © BazarMedia

Mees Kees en Zin in Zappelin in Theater De Storm in meivakantie

Algemeen

WINTERSWIJK - In de meivakantie geniet je met het hele gezin van twee jeugdvoorstellingen in Theater de Storm. Stap in een wereld van betoverende verhalen, levendige personages en vele avonturen. Beleef Zin in Zappelin LIVE (3+) op woensdag 1 mei of ga mee op avontuur met Mees Kees Op Kamp (8+) op vrijdag 3 mei.  

Zin in Zappelin LIVE
Fenna Ramos komt op woensdag 1 mei met het TV- en online programma ‘Zin in Zappelin’ (3+) naar Winterswijk. Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen. Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet in het theatercafé en mag iedereen met Fenna op de foto.

Mees Kees Op Kamp
Op vrijdag 3 mei is Mees Kees Op Kamp (8+) te zien in Theater de Storm. Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Mevrouw Dreus wil vooral dat het een leerzame werkweek wordt. Daarom geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Gelukkig weet Mees Kees van elk werkplan een geweldig avontuur te maken. Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste in de zee.

Een ticket voor de jeugdvoorstelling Zin in Zappelin LIVE op woensdag 1 mei aanstaande kost 19,50 euro en een ticket voor de jeugdmusical Mees Kees Op Kamp op vrijdag 3 mei aanstaande kost 24,50 euro. Reserveren kan eenvoudig online via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant