'Klimt - Der Kuss'. Foto: PR
'Klimt - Der Kuss'. Foto: PR

Open Call Koppelkerk: Taal van de liefde

Cultuur

BREDEVOORT - Vroeger stuurden werden er liefdesbrieven naar elkaar gestuurd, nu sturen we elkaar appjes en selfies. Vroeger kwamen mensen de liefde tegen in de kroeg, nu wordt de liefde gevonden via apps als Tinder. De taal van de liefde is veranderd. Hoe ziet de liefde er nu uit? 

Van 29 juli tot en met 11 september verandert de bovenzaal van de Koppelkerken een aantal weken in een tijdelijk Pop Up museum van de liefde met als thema ‘De taal van de liefde’. Kunstenaars uit alle disciplines worden uitgenodigd om werk in te sturen met het thema ‘de liefde’. Iedere kunstenaar kan één werk van maximaal 50-70-50 cm insturen. De Koppelkerk zal vervolgens uit de inzendingen een selectie zal maken. De tentoonstelling zal gedurende zeven weekenden van vrijdag tot en met zondag te bezoeken zijn.

Deadline aanmelden
Tot en met 8 juli kunnen kunstenaars zich aanmelden voor de tentoonstelling ‘De taal van de liefde’. Voor aanmelden en nadere informatie over de ‘open call’ zie de website van de Koppelkerk www.koppelkerk.nl/agenda/pop-up-detaalvandeliefde 

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band