Frank Meester. Foto: PR
Frank Meester. Foto: PR

Liefdeslezing door Frank Meester

Cultuur

BREDEVOORT - Op vrijdag 19 augustus komt Frank Meester naar de Koppelkerk in Bredevoort voor een lezing over de huidige staat van de liefde. Frank Meester is filosoof, schrijft voor Filosofie Magazine, de Volkskrant en geeft les bij The School of Life in Amsterdam.

Heden ten dagen is de basis voor de liefdesrelatie vooral gelegen in het gevoel. Dat was een halve eeuw geleden wel anders. Toen gaven religie en economische belangen met name de doorslag bij het ja-woord. Welke consequenties heeft deze verandering gehad op onze kijk op de liefde? Onder andere op deze vraag gaat Frank Meester in tijdens de lezing. 

Van de hand van Frank Meester verschenen verschillende boeken. Hij schreef een boek over ijdelheid - Zie mij - en samen met zijn broer Maarten Meester schreef hij over de geschiedenis van filosofie en religie. Onlangs verscheen zijn laatste boek Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen. 

De lezing vindt vrijdag 19 augustus om 20.00 uur plaats in de Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort. Een ticket kost 10 euro, exclusief ticketkosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.koppelkerk.nl/liefde 

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band