De opening op het dorpsplein van Suderwick. Foto: Frank Vinkenvleugel
De opening op het dorpsplein van Suderwick. Foto: Frank Vinkenvleugel Frank Vinkenvleugel

Dinxperwicker kerststallenroute van start

Cultuur

SUDERWICK - De vijfde editie van de internationale ‘Dinxperwicker kerststallenroute’ is zaterdag van start gegaan. De route strekt zich uit tot naburige steden en heeft een geschatte routelengte van ongeveer 15 kilometer. 

Er zijn in totaal 59 kerststallenlocaties opgenomen, sommige met meerdere kribben, zodat er ongeveer 100 exposities te zien zullen zijn, van klein tot levensgroot.
Tot en met vrijdag 6 januari 2023 (Driekoningen) kan de route afgelegd worden. Exclusieve, handgemaakte, klassieke en originele expositiestukken uit de hele wereld, van levensgroot tot piepklein, op vele expositieplaatsen in Spork, Suderwick, Dinxperlo, Breedenbroek, De Heurne en Isselburg met een prijzenzoekspel en vele leuke prijzen.
De flyer kan worden gedownload op de website en bovendien zal de flyer beschikbaar zijn op vele publiek toegankelijke plaatsen langs de tocht (bijvoorbeeld banken, tankstations, bakkerij-cafés).
De kerststaltocht wordt mogelijk gemaakt door organisator Rosi Tuente en vele helpers en in samenwerking met de stad Bocholt, de gemeente Aalten, de plaatselijke parochies, banken en andere sponsors.


www.dinxperwick.info

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant