3JS en het Red Limo Quartet. Foto: Hans-Peter van Velthoven
3JS en het Red Limo Quartet. Foto: Hans-Peter van Velthoven HANS-PETER

3JS en strijkkwartet Red Limo Quartet in Theater De Storm

Cultuur

WINTERSWIJK - De 3JS komen op donderdagavond 23 mei met een zeer bijzonder gezelschap naar Winterswijk. Ze delen namelijk het podium met hét strijkkwartet van Nederland, Red Limo Quartet. In Hollandse Meesters steken de 3JS samen met de strijkers hun meest bijzondere liedjes in een nieuw jasje. Uiteraard komen er ook zeer verrassende covers voorbij. 

Red Limo Quartet, onder leiding van cellist en arrangeur Jonas Pap, maakt al jaren naam als hét strijkkwartet van Nederland. Dit viertal begeleidde al veel topartiesten uit binnen- en buitenland, met als hoogtepunt een wereldtournee met Eddie Vedder (Pearl Jam). In 2023 bracht Red Limo Quartet hun debuutalbum uit. 

De 3JS hebben vaker met dit kwartet samengewerkt. De Nederlandstalige, vaak folk-achtige muziek van de 3JS leent zich uitstekend voor de prachtige strijkersarrangementen van zo’n kwartet. Nu bundelen ze hun krachten en staan ze samen in het theater met hun unieke en eenmalige tour. Het wordt een voorstelling vol eigen werk, maar ook met bijzondere pareltjes uit de muziekgeschiedenis. 

Ticketverkoop
Een ticket voor Hollandse Meesters van de 3JS & Red Limo Quartet op donderdag 23 mei aanstaande, aanvang 20.15 uur, kost 35,50 euro. Het is mogelijk om online te boeken via  www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543-519285.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant