Afbeelding

Bij ons in de familie in de bieb

Cultuur

DINXPERLO - Rondom het thema van de Boekenweek, organiseert de Bibliotheek Achterhoekse Poort in samenwerking met Dr. Jenny en het vrouwencafé Dinxperlo, op dinsdag 19 maart een gezellige middag waarbij familieverhalen centraal staan.

De Boekenweek, het mooiste boekenfeest van Nederland, is van 16 t/m 24 maart. Het thema is dit jaar Bij ons in de familie. Iedereen maakt deel uit van een familie. Denk aan familie en de verhalen komen los. Daarom is er op 19 maart een gezellige middag vol familieverhalen. Bewoners van Dr. Jenny, deelnemers van het vrouwencafé en andere belangstellenden vertellen elkaar over gebruiken, herinneringen, gewoontes en rituelen in hun familie. Deze samenkomst van mensen met verschillende leeftijden en diverse culturele achtergronden, gaat ongetwijfeld voor gevarieerde en boeiende gesprekken zorgen.

Meedoen
Schuif je ook gezellig aan? Je bent op dinsdag 19 maart vanaf 14.30 uur van harte welkom in het Grand Café Dr. Jenny aan de Veensgracht 1 in Dinxperlo. Deel jouw familieverhalen of luister naar die van anderen. In verband met de voorbereidingen is het wel prettig wanneer je van tevoren laat weten dat je komt. Dit kan via www.achterhoeksepoort.nl of 088-0062929. Wethouder Joop Wikkerink heeft zich in ieder geval al aangemeld!

Boekenweekgeschenk
Het Boekenweekgeschenk is geschreven door de grootste schrijversfamilie van Nederland: de familie Chabot. Van 16 tot en met 24 maart 2024 krijg je Gezinsverpakking cadeau van je boekhandel bij aankoop van boeken ter waarde van minimaal € 15. Naast het Boekenweekgeschenk is een thema-uitgave met gedichten over families samengesteld en geschreven door Bart Chabot. De bundel is voor € 5 te koop in de boekhandel. Daarnaast inspireert de Bibliotheek Achterhoekse Poort op www.achterhoeksepoort.nl lezers graag met boekentips rondom het thema Bij ons in de familie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant