Afbeelding
Pixabay

Slotbijeenkomst Achterhoekse Productbeleving

Landbouw

DE HEURNE - Interesse in lokaal, duurzaam geproduceerd voedsel? Ondernemers met een boerderij- of streekwinkel in de Achterhoek en belangstellenden zijn welkom op maandag 20 november op de slotbijeenkomst van Happyland in De Heurne.

Hoe kan er gezorgd worden voor een betere verbinding tussen consument en producent als het gaat om lokaal, duurzaam geproduceerd voedsel? Over deze vraag is de afgelopen twee jaar nagedacht door het projectteam van De Achterhoekse Productbeleving. Samen met een aantal ondernemers met een boerderij- of streekwinkel is hard gewerkt aan het tot stand brengen van deze verbinding voor nu en in de toekomst. Dit heeft geresulteerd in enkele uitkomsten, die tevens zullen bijdragen aan een betere zichtbaarheid en vindbaarheid van Achterhoekse producten.
Tijdens de slotbijeenkomst op maandag 20 november worden deze resultaten gepresenteerd.
Tijdens dit laatste samenkomen wordt er daarnaast met elkaar gesproken over de toekomst van de afzet van Achterhoekse producten. De gelegenheid wordt benut om te brainstormen over de mogelijkheden om het Achterhoekse product nog prominenter op de kaart te zetten.
Vanaf 13.45 uur wordt men ontvangen bij Landwinkel Smits aan de Lage Heurnseweg 35 in De Heurne met een kopje thee of koffie en wat lekkers.
Aanmelden kan per mail via manuela@happyland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant