Con Spirito zingt voor een volle zaal. Foto: PR
Con Spirito zingt voor een volle zaal. Foto: PR

Jarig Con Spirito trakteert

Muziek

DINXPERLO - Zaterdag 13 april jl. verzorgde mannenkoor Con Spirito een dank-je-wel-concert op het prachtige landgoed Gut Heidefeld in Spork (Dld).

Er waren veel donateurs, supporters en vrienden van Con Spirito op de uitnodiging ingegaan zodat de zaal overvol was.
Het publiek werd door het koor, onder leiding van Ben Simmes, getrakteerd op een luchtig programma met onder andere een paar evergreens zoals Love of my life van Queen en You are so beautiful van Billy Preston. Er stonden ook enkele Keltische liederen op het programma zoals The Riversong en Healing Light. Deze muziekstukken, met hun speciale ritme slaan goed aan bij het publiek. De begeleiding op de vleugel was bij Julian Simmes in zeer goede handen.
Op deze prachtige zonnige middag kon het publiek genieten van ruime traktaties en wie alles even wilde laten zakken kon een rondgang maken door de prachtige tuin.
In dit jaar waarin het 70-jarig jubileum wordt gevierd staan nog meer evenementen op het programma zoals in met een concertreis naar de omgeving van Maastricht en met op 1 december een groots jubileumconcert in de Pankratiuskerk in Anholt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant