Jongste clubkampioenen GSV Suderwick. Foto: PR
Jongste clubkampioenen GSV Suderwick. Foto: PR

Tafeltennisclubkampioenen bij GSV Suderwick

Sport

SUDERWICK - In de laatste week voor de zomervakantie werden bij het GSV clubkampioenschappen gehouden voor alle spelers in hun eigen niveau. 

Alle winnaars ontvingen trofeeën, medailles en certificaten, te beginnen met de zes STARTER-kinderen van vier tot zeven jaar, die vijf tafeltennistechniekoefeningen in competitievorm speelden. Finn Lappe won voor Mattis Klaassen. Laura Derrez en Marlene Kraft eindigden op plaats drie. Het TALENTE-niveau speelde afzonderlijk bij jongens en meisjes in groepen van vijf, Leni Figge won, en kwam op gelijke hoogte met Mia Müller en Marleen Rappers, aangezien alle met een saldo van 3 ; 1 games eindigden.

Joel Schroer (4:0) won de jongenswedstrijd voor Joel Muck (3:1) en Robin Cent (2:2). 

Zoals verwacht won Anastasija Despotovic de TEAMPLAYER-klasse voor haar broer Stefan. Derde was Mattes Gottschalk, die zich afgelopen weekend als deelnemer plaatste voor de Duitse kampioenschappen in Saarbrücken. In de HOBBY-klasse won Barbara Mainka voor Jan-Pieter Mudde. 

Op zaterdag speelden de volwassen TEAMSPELERS vervolgens de titel in het dubbel- en enkelspel: Alexander Meiring/Leander Pries wonnen in het dubbelspel voor Jens Kistela/Ingrid Rappers. In het enkelspel versloeg Alexander Meiring in de finale Leander Pries. Seriewinnaar Jens Kistela werd derde.  

Clubkampioenen GSV Suderwick. Foto: PR
Oorkonde voor HOBBY klasse. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band