St. Antonius wil bezoekers het kerstgevoel meegeven

DINXPERLO - Op dinsdag 17 december verzorgt Harmonie St. Antonius haar kerstconcert in de H.H. Petrus en Pauluskerk in Breedenbroek. In november nam het orkest na 20 jaar afscheid van de dirigent. Toch wilde men het kerstconcert dat gepland stond in december door laten gaan. In de persoon van Gido van Schijndel heeft de harmonie een tijdelijke dirigent gevonden, die deze muzikale kerstuitdaging samen met het orkest is aangegaan.

Na een korte repetitieperiode geeft de harmonie in de week voorafgaand aan kerst haar kerstconcert. Naast een aantal traditionele kerstliederen, waarbij de bezoeker kan meezingen, worden ook moderne kerststukken gespeeld. Het repertoire varieert van stukken als Walking in the air uit The Snowman en The Young Amadeus tot het swingende kerstnummer All I want for Christmas is you.

Naast de volle klanken van de harmonie, wordt het programma afgewisseld met het rustige en ingetogen gitaarspel van Wilma Pastors. Met haar stem en gitaarspel weet zij de bezoeker te raken. Wilma speelt naast haar eigen geschreven nummers ook Nederlandse versies van wereldhits.

De aanvang van het concert is 20:00 uur en de toegang is gratis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden