Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu

AALTEN/DINXPERLO - Tot 15 januari 2020 loopt de campagne voor het werven van nieuwe leden voor de Bibliotheek. Het motto van deze campagne luidt: ‘De Bieb van Nu’. Want de Bibliotheek van vandaag is niet alleen maar een plek waar boeken geleend kunnen worden, maar ook waar u de gelegenheid krijgt om te ontdekken, ontmoeten & ontspannen. Nieuwe leden ontvangen in deze periode als attentie een welkomstcadeau.

De meeste mensen associëren de Bibliotheek met boeken, rust en ruimte. Steeds meer en meer ontwikkelt ‘De Bieb van Nu’ zich ook tot een plek om te kunnen studeren en elkaar te ontmoeten. Of men nu een lezing wil bijwonen over Leonardo da Vinci, de kennis wil vergroten in een cursus over Windows 10, of gewoon wil handwerken, in de Bibliotheek kan het allemaal! De ‘Bieb van Nu’ is een veilige plek die helpt bij het vergroten van ieders wereld.

Aanmelden
Wie lid wil worden van de Bieb van Nu, kan kijken op www.geldersebibliotheken.nl/debiebvannu. Wie iemand uit zijn omgeving kent - bijvoorbeeld een vader, moeder, dochter of zoon – die dol is op lezen, leren en ontdekken, kan hem informeren over de actie of samen naar een van de vestigingen komen.

Meer berichten