Logo: PR
Logo: PR

Gemeente Aalten got talent - online

AALTEN - Iedereen uit Dinxperlo, Aalten, Bredevoort en buurtschappen wordt uitgedaagd om mee te doen met de wedstrijd 'Gemeente Aalten got talent - online'. Uiteraard dit alles binnen de thuissituatie, individueel of met huisgenoten (op gepaste afstand).

De organisatoren roepen op: "Stuur een filmpje in van een liedje in dat jezelf zingt (of playbackt), doe die googheltruc die al jaren bij je op de plank ligt, van een dansje, of pak de gitaar of keyboard. Alles kan en mag, ook vals of zeer amateuristisch, want: laat ook de humor hoogtij vieren. De categorieën zijn: zang, dans, muziek of variété (onder variété valt alles dat niet in één van de andere categorieën past)." De activiteit wordt georganiseerd door de talentverbinders Elena Kock en Richard Jongetjes in samenwerking met Michiel Stronks van Figulus Welzijn. Zowel het publiek als een vakjury zal de verschillende categorieën beoordelen. In de vakjury zitten Voice of Holland-deelnemers Meike Ubbink (Bredevoort) en Mitch Lodewick (Aalten) met alleskunner Rocco Ostermann ( Dinxperlo).
De organisatoren roepen op: "Dus pak je telefoon of videocamera en neem je act van maximaal drie minuten op en stuur deze in op de nieuwe website gemeenteaaltenvitaal.nl voor Aalten-Bredevoort en omgeving of dinxperlovitaal.nl voor Dinxperlo en omgeving. Bedenk uiteraard ook een artiestennaam! Aangeboden opnames zijn openbaar en kunnen worden gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden. Deze website is speciaal in het leven geroepen voor onze inwoners vanwege de coronacrisis en bevat leuke activiteiten die worden aangeboden op onder andere beweeg- en cultuurgebied voor de mensen thuis. Inzenden kan vanaf nu tot 17 april. De prijs die je kan winnen? Dat blijft nog even een verrassing. De uitslag wordt op 24 april bekendgemaakt."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden