Corona-virus raakt ook BV Ons Huis

Algemeen

DINXPERLO - Het corona-virus heeft ook gevolgen voor de activiteiten van Biljartvereniging Ons Huis. Tijdens de eerste golf, dit voorjaar, werd de competitie afgebroken en niet uitgespeeld. Nu het virus voor de tweede maal massaal rondgaat zijn meerdere activiteiten stilgelegd.

Competitie 2020-2021
Het district Berkel & Slinge van de KNBB heeft naar aanleiding van de maatregelen van de overheid de competitie in elk geval stilgelegd tot 17 november. Herstart van de competitie zal dan ook pas plaatsvinden nadat de maatregelen worden ingetrokken en de horeca de deuren weer normaal mag openen.

Kersttoernooi
Jaarlijks organiseert BV Ons Huis het traditionele Kersttoernooi biljarten in Sportcafé de Peppel te Dinxperlo. Sinds 1985 werd dit toernooi liefst 35 keer gehouden waaraan vele biljartliefhebbers uit Dinxperlo en omgeving deelnemen. Slechts een keer in de geschiedenis is het toernooi niet georganiseerd in verband met een langdurige verbouwing. Helaas zal ook dit jaar zal het befaamde toernooi geen doorgang kunnen vinden. De huidige omstandigheden en te respecteren maatregelen die het coronavirus met zich meebrengt, maken het niet mogelijk dit toernooi op een verantwoorde en acceptabele wijze te kunnen organiseren. BV Ons Huis richt zich op 2021 en hoopt dan in geval van verbeterde omstandigheden als vanouds weer het populaire toernooi te organiseren.

Seniorentoernooi
Het Seniorentoernooi zou in januari van 2021 voor de achtste keer in successie worden gehouden. Echter, nu ziet BV Ons Huis zich genoodzaakt om vanwege de maatregelen in verband met de corona-pandemie het toernooi uit te stellen tot maart 2021, onder voorbehoud van de situatie op dat moment.

BV Ons Huis betreurt dat deze activiteiten niet kunnen plaatsvinden, maar stelt dat de volksgezondheid de hoogste prioriteit heeft en staat achter de maatregelen die door de landelijke en gemeentelijke overheid en de overkoepelende sportbonden worden genomen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant