KIEK UUT – Online talkshow voor ondernemers

AALTEN - Maandag 3 mei organiseren de gemeente Aalten en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland de online talkshow KIEK UUT voor ondernemers. Het centrale thema is de invloed die de georganiseerde misdaad uitoefent op het bedrijfsleven. Burgemeester Anton Stapelkamp en wethouder Martin Veldhuizen gaan vanuit het gemeentehuis in gesprek met een lokale ondernemer, een expert van Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en een vertegenwoordiger van de politie.

De onderwereld is steeds vaker op zoek naar mogelijkheden gebruik te maken van diensten en faciliteiten van de bovenwereld. Op een faire manier zakendoen staat onder druk, oneerlijke concurrentie is het gevolg. De leidraad in het tafelgesprek is om aan de hand van (lokale) voorbeelden te zien wat in bestuurlijke, strafrechtelijke en praktische zin heeft plaatsgevonden en welke consequenties een en ander heeft gehad voor ondernemers. Nog belangrijker is de vraag hoe deze inmenging van de georganiseerde misdaad en de gevolgen voor onze maatschappij kan worden voorkomen.

De online talkshow KIEK UUT is bedoeld voor alle ondernemers uit de gemeente Aalten. Deelname is gratis. Aanmelden is noodzakelijke en kan via via www.pvo-oostnederland.nl/agenda/online-talkshow-kiek-uut-aalten. Een aantal dagen voor de talkshow ontvangt men een e-mail met de link om de uitzending live te kunnen volgen. Aanvang 20.00 uur.

KIEK UUT in de gemeente Aalten vormt de aftrap van een reeks van zeven online talkshows in de Achterhoek.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden