<p>Elena Kock en Richard Jongetjes overhandigen Ingrid Lammers de geluidsinstallatie, een bos bloemen en het certificaat. Foto: PR</p>

Elena Kock en Richard Jongetjes overhandigen Ingrid Lammers de geluidsinstallatie, een bos bloemen en het certificaat. Foto: PR

Dokter M en de Zusters wint eerste Talentverbinder award

DINXPERLO - Zanggroep Dokter M en de Zusters is de eerste winnaar van de Talentverbinder Award. Een van de leden, Ingrid Lammers, werd afgelopen week verrast door de Talentverbinders Elena Kock en Richard Jongetjes, die haar een certificaat en een prijs ter waarde van 500 euro kwamen overhandigen.

Ingrid is een van de leden van Dokter M en de Zusters. Met haar collega’s heeft zij tijdens de coronaperiode tientallen optredens verzorgd voor onder meer senioren en mensen met een verstandelijke beperking. Honderden ouderen en anderen hebben het afgelopen seizoen 2020-2021 intens genoten van de muzikale bijdrage van dit unieke gezelschap. En dit allemaal vrijwillig en gratis.
Vandaar de prijs, die voortaan elk voorjaar zal worden uitgereikt aan een organisatie of persoon die een positieve bijdrage heeft geleverd binnen de focusgroepen van de Talentverbinder namelijk: kinderen, mensen met een verstandelijke beperking, statushouders en-of ouderen. En/of binnen de thema’s armoede, eenzaamheid en dementie. Dit binnen het werkgebied welzijn, cultuur en-of sport/bewegen.
Het was niet moeilijk voor de commissie om dit ‘muzikale medicijn’ voor de eerste Talentverbinder Award aan te wijzen. De eerste award bestaat uit een certificaat en een complete mobiele geluidsinstallatie Met deze handzame lichtgewicht installatie kunnen de zingende zusters inclusief dokter zelfstandig aan de slag zonder telkens her en der een muziekinstallatie te moeten lenen.
Dokter M en de Zusters bestaat naast Ingrid Lammers uit: Ginette Gussinklo, Martin Grooten, Gerike Terwel en Christine van Ens. Zie ook Facebook (5) Dokter M en de zusters.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden