Korenbloemen, een schilderij van Corrie Wolsink-Groen. Foto: PR
Korenbloemen, een schilderij van Corrie Wolsink-Groen. Foto: PR

Cursisten exposeren in Galerie 21

Algemeen

BREEDENBROEK - Op 17 en 18 juli zijn in Galerie 21 schilderijen en andere kleine kunstwerken te zien die door een enthousiaste, geïnspireerde en gezellige groep mensen zijn gemaakt.

Ieder voor zich heeft een eigen stijl. Tijdens het schilderen zoeken cursisten naar hun eigen vorm, stijl, en willen ze los komen. Samen versterken ze elkaar. 

Kortom, de cursisten zijn een boeiend, bewust, luchtig en gezellig stel schilders. De eigen stijl ontwikkelt zich, naast de cursussen, door te experimenteren en vanuit intuïtie te werken. Zoals Rina zegt: “Ik heb vaak geen beeld van wat het moet worden, maar voel wat er in me omgaat. Mijn handen ‘leiden’ me als het ware naar wat ik wil uitdrukken.”

Het leukst vindt zij wanneer een en hetzelfde werk verschillend te interpreteren is. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deze expositie te bezoeken. De openingstijden van Galerie 21 zijn; zaterdag- en zondag, 17 en 18 juli, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Locatie Terborgseweg 21, hoek Den Dam, 7084 AD Breedenbroek.


www.galerie-21.nl

Herfstbos, een kunstwerk van Ans Tempels. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band