Upstream Café tijdelijk gesloten

AALTEN - Upstream Café heeft besloten gedurende deze ‘lockdown’ het Upstream Café te sluiten. Deze nieuwe ‘lockdown’ zal veel met zich meebrengen; eenzaamheid, teleurstelling, frustraties en onzekerheid zijn enige voorbeelden hiervan. Maar er is een toekomst vol van hoop! Van deze hoop wil het Upstream Café de komende periode vertellen via de beschikbare social media kanalen.

“We leven op dit moment allemaal in een rare tijd. Het ene moment kun je je verjaardag met een groep vieren en het volgende nog maar vier bezoekers per dag ontvangen. Nieuw leven en het verlies van een dierbare staan tegenover elkaar. De cijfers van corona dalen en stijgen, waardoor de overheid kiest voor een tijdelijke ‘lockdown’. Vooral om de drukte in de zorg te verlagen”, aldus team Upstream Café. 

Met dit in het achterhoofd wordt gekeken naar het Upstream Café. Afgelopen september is het enthousiast begonnen, vele bezoekers zijn verwelkomd en hebben kennis gemaakt met het Upstream Café. In de afgelopen weken is het team zelfs uitgebreid. Maar is het op dit moment goed om door te gaan? Is het eerlijk tegenover het zorgpersoneel en eigenaren van restaurants en cafés die eerder moeten sluiten? Nee. 

Het Upstream Café wil in de komende periode via social media vertellen over een toekomst vol hoop! Daarnaast zijn deze kanalen ook beschikbaar voor vragen of als men behoefte heeft aan een luisterend oor. Team Upstream Café: “Voor nu zijn wij op een afstandje beschikbaar voor jou, na deze periode hopen wij je weer te kunnen verwelkomen op de zondagavond in het pand aan de Landstraat 2. Voor nu wensen wij alle mensen in de zorg maar ook de inwoners van Aalten en omgeving veel sterkte, kracht en geduld voor de komende tijd.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden