<p>Allerlei sporten en spellen worden aangeboden bij het Sportcarrousel. Foto: Brichbouw</p>

Allerlei sporten en spellen worden aangeboden bij het Sportcarrousel. Foto: Brichbouw

Sportcarrousel gemeente Aalten genomineerd voor Gelders sportklimaat 2021

AALTEN - Sportcarrousel gemeente Aalten hoort bij de laatste 6 kandidaten die het beste idee hebben om inwoners van Gelderland in beweging te brengen! kStemmen op dit initiatief zijn hard nodig! Vanaf vandaag tot en met 2 december kan een stem worden uitgebracht via https://www.gld.nl/stimuleringsprijs/stimuleringsprijs-stem

De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee, de andere 50% bepaalt de jury. De winnaar krijgt 20.000 euro en voor de nummers twee en drie is 10.000 euro beschikbaar. De winnende plannen worden op vrijdag 10 december om 17.20 uur bekend gemaakt in de tv-uitzending De Week van Gelderland op TV Gelderland.

Hoofdoelstelling sportcarrousel
“Alle kinderen binnen de gemeente Aalten in beweging krijgen en iedereen doet mee! We merken dat er steeds meer kinderen met een beperking komen en deel willen nemen aan het sportcarrousel. Voor deze doelgroep is het beweegaanbod een stuk beperkter. Mede hierdoor willen we het sportcarrousel meer richten op inclusie. Iedereen kan mee doen en iedereen doet mee!”

Sportcarrousel is een initiatief van Figulus Welzijn, Talentverbinders, Brichbouw, Sportpark Zuid en VitaalBAD. Inwoners worden verzocht om zo veel mogelijk op Sportcarrousel te stemmen! 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden