<p>Met plezier worden de kniepertjes gebakken. Foto: PR</p>

Met plezier worden de kniepertjes gebakken. Foto: PR

Kniepertjes actie Muziekvereniging DeMB Bredevoort

BREDEVOORT - Ook dit jaar is er door de corona maatregelen geen Kerstmarkt in Bredevoort. Daarom kan het optreden in de Joriskerk ook niet doorgaan. Sinds 2015 hebben wij dit altijd gecombineerd met de verkoop van kniepertjes op de Kerstmarkt. Net als vorig jaar worden er kniepertjes op bestelling gebakken. 

Een zak met tien kniepertjes kost 3,25 euro, koopt men twee zakken dan zijn de kosten 5,50 euro. De kniepertjes kunnen op zaterdag 18 december op een centraal punt in Bredevoort opgehaald worden. Bij mensen die door omstandigheden niet in staat zijn om ze op te halen, worden de kniepertjes bezorgd. Een bestelling kan worden geplaatst door voor 14 december te mailen naar info@demb-bredevoort.nl of een Whatsapp bericht te sturen naar 06-20582464. 

DeMB vraagt hierbij graag aan te geven hoeveel zakjes men wil ontvangen, met of zonder anijs, en als mensen ze zelf niet kunnen ophalen het adres vermelden. Als de mail is ontvangen krijgen mensen bericht terug hoe de betaling gaat plaatvinden want vanwege de corona maatregelen wil DeMB de kopers niet met contant geld laten betalen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden